About Me

My photo
Seorang Bakal Guru yang akan menamatkan pengajian pada 2013

Blog Archive

Followers

Friday, December 23, 2011

IZARA HASYA KHAIRINA

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Saja kat sini nak update pasal anak sedara saya . Teruja bila tgok blogger yang rajin jadik baby sitter,update pasal anak sedara anak sendiri. Contoh seperti  phatt update sal put3 kesayangnya.Ini anak sedara saya dah makin besar dan tembam dan comel. Muka dia ada iras2 kakak dia Edryana Erisya. Sama kot.



seminggu

sebulan lebih

 2bulan lebih


2bulan lebih


ni  gambar kakak dia time kecik2..sama x dgan gambar 3???

 Sebelum ni pon ada gak wat entry pasal esya kakak dia. Nanti nak wat entry pasal2 hero2 plak.Ramai betol anak sedara..

6 comments:

uyaitusaya said...

kemain nama dyrg..hehe..cute :)

Phat said...

comel...teruja tau..nak2 anak sendiri..

teha said...

oh my.. comell sngt2...

anisyuhada said...

comei comei.name glemer sume ;p

ahsfantasy24 said...

Comellll!
suka sngat tengok adik ngn kakak tu!
:)


Latest Post:
Memang sudah ditakdirkan untuk sementara.

ct N honey said...

comel mcm uncle dia