About Me

My photo
Seorang Bakal Guru yang akan menamatkan pengajian pada 2013

Blog Archive

Followers

Tuesday, December 20, 2011

HEADER AKU




 Baru tukar header.haha dah xpakai header lama n ada 1 header yang dah lama buat tapi xguna sebab rasa hodoh yang amat hahaha..Kenape la nak taksub dengan header kan??Ahhh suka2 saja..





11 comments:

cucu umie said...

sgt cantik okay header yg baru tu.. creative.. hehe

Huda Diaz said...

yang last ni cantik, tapi dia punya background terpotong, jadi kurang kaww. haha

Rogayah Suparman said...

nak show off body ke ?
hihik

Arra Ahmad said...

header baru ni nampak lebih ok..
xreti nak komen..just want to say..its so cool..hehe

k e y r i said...

semart gilak! tapi agak pelik jugaklah tengok gambar orang xde kepale. mane pegi kepale die? haha

miss inna said...

inna suka yg header ke-3 tu..nice. tp yg tbaru nie pn okey jg..unik...

cuba la design utk inna pula...^^

chemay said...

rajin buad header.
bagus. bagus.
:)

c'axoera said...

sgt nizeeee....



http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/spontaneous-jalanan.html

iKhRam said...

semua cantik2..
nampaknya saya la yg tamat dulu pengajian.. hahaha

siti kektus said...

eh2. kepala orang nya mana. hilang ke? haha

dah macam patung baju kat shopping mall tu ha. :p

safwanmahzin said...

cucu umie: tq ayiee..=)

Huda Diaz: ha'a sengaja potong Zaid''

Moon: saja2 kan xnak show off muka saja wat cmni..=)

Arra Ahmad: tq arra..=)

k e y r i: 2 la seni namanyaaa..seni tanpa kepala..

miss inna: yeke inna??hehehee tq..rasa cam nak wat header untuk inna lak..=)

chemay: boleh laa..nak saya tolongkan??saya pon nak belajar2 jugak ..


c'axoera: tq awak...saya sampai =)

iKhRam: ouhhhhh ni kira senior la ni...tq..=)

siti kektus: hehehee idea dia macam awak cakap 2 la....macam patung kat shopping mall..=)