About Me

My photo
Seorang Bakal Guru yang akan menamatkan pengajian pada 2013

Blog Archive

Followers

Friday, June 17, 2011

EDRYANA ERISYA ( DULU DAN SEKARANG)




Saja - saja selongkar balik gambar dia ni ntok dijadikan crita.hehe suka tgok dia ni.hehe.Time kecik2 comel2 ja.Skarang dah besar makin cantik.haha. Dia ni kala dulu ingat lagi kena mandikan dia dengan air suam ja.kalau x hermm ada la msalahnya. Ada sekali tuh nenek dia mandikan dengar air sejuk sehari menangis. Suara dia memang kaw2 bising.hehe.Haish cmna la nak ada nak nantikan saba je la.Lagi 1 dia ni x macam girl2 lain kot suka main ultraman, excited ja.kalau dak girl2 lain konpem nak doll2 yang comei.Yang best tentang dia ni, suara dia serak2 basah, skali 2 mak aku try wat suara rock ala2 yea yeahhhh. ( dia pon ikot skali ternga - nga mulut aku ) haha lawak tol..ok ni gamba dia dari kecik sampai skarang.ok.xlupa juga dia bakal dapat adik xlama lagi.=) 

 time baru lahir aku ikut tggu gak.

 baru nmpak cerah sikit

 trademark die time kecik2 suka wat bau bucuk..

ha ni yang power macam anak patung

ni dah besar.=)

 1.................
 2..................
 3...........
4..............

yeayyy saya dah makin besar dan bakal dapat adik.=)

19 comments:

S h a S h a h i z a :) said...

alahhhhh. tiut nyee diehh nihhh :))*kiss erisya*

safwanmahzin said...

S h a S h a h i z a :) kiss la dieee..=)

safwanmahzin said...
This comment has been removed by the author.
Rozuan Ismail said...

makin comel bila besar.

S h a S h a h i z a :) said...

hihihi. meh sampaikan kat diee dengan kadar comel habess hokeh ;) ehe

Salwani Zolkpli said...

comel..mata bulat

Lai Qma said...

alarr cutenyerrr.. :)

kotak bulat said...

comelnya dia.. da besa pun cute lg..

Anati Soki said...

anak ke? alolololo/.... comel
bike hello kitty lg tuh
fllow kamu smula :)
fllower ke 47!

safwanmahzin said...

Rozuan Ismail :ha comel gak laa.suka dengar suara yea yeahhh die wat...

S h a S h a h i z a :) hehehehe okeyh dont worry..=)

Salwani Zolkpli :hehe bulat eyhh..ha'a

Lai Qma: cute2..=)

kotak bulat: dah besar xtembam dahh..=)

Anati Soki: tq sebab singgah..ermmm hehe tahnks..=)

EiZaRaZiErYa said...

alol0 comel nye dy~~ urmmm...zie nk teddy bear 2 bole..?? ehehe.. wink3 >_<

amy azuha said...

yg pic no 4 tue..spe yg cm ank patung? wan ke baby tue :PP

safwanmahzin said...

EiZaRaZiErYa: hehe boleh jee..datang Padang Besar ada banyak jual
AMY Azuha: amboi comelnyeee..anak sedara saya lakk..saya mana comel..hehe

iqa said...

Ala comeinyer dia...mmg kiut...yang bestnyer pic cam anak patung tu...gewam nengok cam nak gigit jer...he he he

AINI CHE DIN said...

kenapa comel plus cantik sgt ni..sumpah jeles...ok byee

mizzkechique said...

comel...geram lak tgk pict yg dgn teddy tu..grrr

safwanmahzin said...

iqa: jangan gigit.sayang je =)

AINI CHE DIN: jangan jelousss..hehe=)

MK: hehehe amik la teddy tuhh.=)

Domo Mega said...

gambar yg ke 4 comel.....ye la mcm anak patung...putih berseri...^_^

mata dia mmg bulat...comel...hargailah kuasa ALLAH ^_^

safwanmahzin said...

tq domo mega..=)