About Me

My photo
Seorang Bakal Guru yang akan menamatkan pengajian pada 2013

Blog Archive

Followers

Sunday, October 23, 2011

HANTU LAPAR


Hai dari segmen Bro Ben, aku jumpa dengan 1 blog ni.Wow she is cool man.Bila bukak tengok blog dia, memang aku rasa wow minat habis la.best je minah ni. then aku tengok la entry2 before entry pasal CINTA SIBER OH. Aku teringin lak nak join. Hantu Lapar merupakan salah 1 pembikinan komik yang akan dibuat oleh cik biqa . Sapa2 nak join boleh la buat entry laju2 @ sepantas yang mungkin kerana masa pon dah nak habis. Kat sini aku nak bagitau Cik Biqa aku minat sangat nak jadik hantu @ hantulapar...lalalalalalalaa..Lantak lah sapa nak cakap pelik ke hapa ka....

kat cni resume gambar aku.Aku dah berpengalaman jadik ala2 hantu...huarghh..yeahh...enjoy...



WATAK SETAN AKU

lalala

Time ni ade join tesl punya competition ape ntah..xingat

ok sekian saja...


19 comments:

aRa ❤ aFiq™ said...

woo.. mmg seram..

BiQa HatmiN said...

mak aih..siap hantar resume lagi..haha ...ok2...nanti aku try tgk sama ada ko terpilih or tak..papehal tunggu update keputusan pemilihan watak ok.tq bro

Yumida said...

seram? cam comei jer....ni klo jenjln kt pasaraya..kompom budak2 nak begambo nih..hihi

Iszuan said...

hensemnya hantu. HAHAHAHA !!!

Umie Artoqiemie said...

memang lapar sangat dah hantu tu.. nah frieskies.

BiQa HatmiN said...

hai calon hantu...haha mornign2

PinQib said...

uh.. pandangan mata kat yana.. x bleh blah.. hahaha

Rogayah Suparman said...

horror.... XP

sya fieqa said...

i loike pic last..
hehehe..
*siyes seram muka u..takot
;)

Aku DaN SeSuAtU said...

gerun nyer tgk

Aku DaN SeSuAtU said...

gerun nyer tgk

amy azuha said...

horror and terror haha

safwanmahzin said...

aRa ❤ aFiq™ :nak jadik hantu mesti la kena seram..=)

BiQa HatmiN: saya cuba yang mampu jaaa.=)hehe

PinQib: pandangan cmna 2??menggoda atau membunuh???lalalalalala..=)

moon: well horror ke??hahahaha

Aku DaN SeSuAtU : gerun sikit2 la..=)

sya fieqa: piqa i jadik seram bukan selalu..hehe

amy azuha:hehe..kalau wan sebelah amy konpem wan makan amy..huargh..=)

safwanmahzin said...

Yumida:hehehe nak ke org bergambar..leh je.=)

Iszuan: hantu mestila jadik hensem..HAHAHAHA

Umie Artoqiemie :ingat hantu kucing ke nak bg friskies..lalala..=)

safwanmahzin said...
This comment has been removed by the author.
fuuyooh said...

hantu ni rambut smart..hensem..oh.hantu zaman moden nih..

keri ikhwan said...

haha.. seram gak nih.. ni bukan hantu lapar.. hantu lahap lgi seswai

ercy said...

wah.. boleh tahan mekap awk.. boleh juga join mana2 party hallowen ni...

safwanmahzin said...

fuuyooh: hahaha agak la..hantu ikut perkembangan zaman.

ercy:agak la..pakai celak ja..=)