About Me

My photo
Seorang Bakal Guru yang akan menamatkan pengajian pada 2013

Blog Archive

Followers

Monday, October 24, 2011

DAH BESAR SIKIT

Assalamualaikum dan salam sejahtera. kat sini saja nak update sal puteri ni. nama dia IZARRA HASYA KHAIRINA. Anak kakak aku.Nak cakap kat sini yang dia dah besar sikit.lalala comel2.sebelum ni ada post nak balik tengok dia time baru lahir pendatang baru. Serius nama baby ni panjang sangat. Sebelum ni aku ada la selalu tanya kakak sal nama anak dia. Aku ada bagi suggestion LUNA LATISYA. hahaha memang pendapat aku ditolak la.katanya xsesuai la macam %$&^@.

masa baru lahir

bakal suami mithali

cak"dah besar sikit

nangis kuat ni...
ni kakak dia.sebelah tu adik aku.Rasanya muka sepesen ja dengan kakanya.mata bulat..=)

11 comments:

Phat said...

aku tgh tunggu baby 1st aku lahir..insyaallah 4/11

Lai Qma said...

besar mte dye celik :)

BiQa HatmiN said...

comel nyer baby tu............

eh phat nak dpt baby eh? wah... tahniah

PinQib said...

lawaaaa nye dia.... mato besoo

siti kektus said...

amboi si kakak. dah besar2 pon masih berpoteng ka. malu2. >.< hehe

NasZ said...

comel2 semua. hehe.

mizzkechique said...

alolo comelnya..

miss inna said...

wah, panjangnya nama..tgok2 nama panggilan pendek jer..hehe! anyway, memang comel..mata besar lg tu...

Huda Diaz said...

comelnya!
:D

bro, tengok ni k haha
you're tagged! http://hzaid.blogspot.com/2011/10/apa-salah-aku.html

Nalisa Syahira said...

baby ni wangi je . ahha .

safwanmahzin said...

Phat: dah tau ke anak laki ke pompuan??

BiQa HatmiN : hehe comel2 biqa...tapi besala nakal..=)

PinQib:lawo ke qib??hehe...=)

siti kektus:kakak tu memang xlepasnye puting n bantal busuk.

NasZ:ye comel nasz..=)

mizzkechique:=) he3

miss inna: betol panjang sangat 2.nak tulis nama nanti time xam amik masa.ha3

Huda Diaz:im coming diaz..=)

Nalisa Syahira:baby memang wangi.suka bau.=)