About Me

My photo
Seorang Bakal Guru yang akan menamatkan pengajian pada 2013

Blog Archive

Followers

Thursday, October 27, 2011

5 STAR TO "REAL STEEL"

Ok aku baru jelah tontong citer yang seperti di atas. Seriusly cite ni sangat gempak. Aku bagi berbintang2 lah pada citer ni. Serba sikit la pasal citer ni. Si Charlie Kenton sangat gilakan pada robot2 yang bertinju dan sanggup berhutang demi membeli robot baru lepas robot yang dipertaruhkanya kalah. Pada masa yang sama, dia sanggup menjual anaknya si Max pada  Debra iaitu Aunt Max. Lepas tu ada la sweet moment yang jadik antara anak dan bapak ni.Saksikanlah sendiri.best2.=)

Title: Real Steel
Genre: Action/Science-Fiction
Directed by: Shawn Levy
Written by:
John Gatins, Les Bohem, Dan Gilroy
Starring: 
Hugh Jackman, Dakota Goyo, Kevin Durand, Anthony Mackie, Evangeline Lilly, Hope Davis, James Rebhorn, Olga Fonda

haha 








banner semua sangat stylo..=)

7 comments:

adwafarahin said...

yes admit it..its cool movie yaw!

Lai Qma said...

cam besh jewrr bunyik..
0keh,nk g tgk jgk lah..hee

Rozuan Ismail said...

belom tgk lagi.hehe

BiQa HatmiN said...

memang star berganda lah..aritu tgk best giler woo... rasa nak dance skali..hahahahaha..suke budak n robot!!

safwanmahzin said...

adwafarahin: memang best sangat lahh.=)

Lai Qma: best jangan lepaskan peluang..=)

Rozuan Ismail:tengok lerr..

BiQa HatmiN :max comel sangat..robot memang stylo la...kalau leh pergi tgok lagi memang nk la..

BiQa HatmiN said...

ha..memang rasa nak tgk g...wah bestnyer...jom2..kahkah

ercy said...

best gilerrrrrr.....