About Me

My photo
Seorang Bakal Guru yang akan menamatkan pengajian pada 2013

Blog Archive

Followers

Sunday, June 12, 2011

ZATIEHANIEYTEHAZWAN SWEET



 






Minggu lepas ada la hangout ngan dieorg ni goyang2 kaki dekat Tasoh.Atas skali Qia,bawahnye Haniey Harun,Pastu TehahHazwan, & Zati. So ni la hasil secara malas yang aku buat.Herm 1st 2 nak gelak guling2 jugak la bila antara dieorg ni yang memang xkenal aku then malu2 kucingss..Pastu memang malu tuh terus buang dalam Empangan Tasoh lah.Haish..Then after jalan2 n snip snap kat cni trus pergi ke ladang Tebu.ade gambarnye tapi sikit je..Rajin2 aku upload secara single2..=)

14 comments:

sya fieqa said...

comey kwn2 ang..
;)

Miss Ran said...

comeila

suke2

erk nk bgambo gk

kemba nme je

erk ape kte wat popup comment

sng skit nk komen jang oi

nurfatehah yaazahan said...

thanx jd photographer kami semua~
:)
simpan ye pix final destination tu....
mahu dek org,klo org tgk...
:)

Rozuan Ismail said...

nice tone u guna.edit kt mana?

safwanmahzin said...

sya fieqa: tq2....kembang depa nanti...haish..=DD

Miss Ran: trun la sini weyhh..t aku tolong amikkan..nanti aq wat la comei2..=D

nurfatehah yaazahan: haishhh aku suka ah pict ala2 final destination tuh..like betul2 kot..=D

Rozuan Ismail: edit dalam photoshop. mesti hang terror.. =)

Mohd Hazwan Hashim said...

alamak !! kau dah update aku baru nak buat entri pasal ni..tapi lmbat cikit lah..hehe...err !!! pose aku semua sama ja..wakaka..apa2 pun thanks lah menjd phtgrafer :)

safwanmahzin said...

Mohd Hazwan Hashim :Uit boleh je nak upload kann.....hang mesti ada trademark hang kan???=)) ish ok la no hal la..aku pon baru blajaqqq......

LUTFI SYAFIQ said...

smart! potret terbaik lah!

safwanmahzin said...

LUTFI SYAFIQ: tq weyhh.....=)

safwanmahzin said...
This comment has been removed by the author.
PikaPiko said...

wehhh...
yg laki tu 1 group dgn aku dulu la..
pe nma dia ek??
adushh...
lpa la...

safwanmahzin said...

pikapiko: hazwan la..=)

cik zureen said...

cantik gambar2 ni..

safwanmahzin said...

tq cik Zureen...=)