About Me

My photo
Seorang Bakal Guru yang akan menamatkan pengajian pada 2013

Blog Archive

Followers

Monday, June 13, 2011

I've created my own museum tOo

Dah dekat seminggu aku pening kpala..Ntah xtau ahhh pasai pa..So dalam pening2 ni ada ahh masuk selongkar si Moon punya BEBELOG.So rasanya macam berminat dengan aktiviti yang dia buat pada minggu lepas.Okeyh Then aku pon start lah buat bnda yang sama sebab yelah teringin la jugak kan nak try2.hehe..Amik masa lama jugak lah mayb dalam 15 minutes kot untuk --Intel® The Museum of Me--- ni proses My Museum.So dr link yang moon share aku pon try lah ke webpage tersebut  then kna Log In dahulu be4 start create our own museum.Semua gambar yang dipaparkan tuh memang mengenai sejarah kita berfacebooking.OK nih aku punya.Comelnya bila dah siap ada sound track(Takagi Masakatsu) by  skali time view smula, Rasa macam nak donlod ja video Time View 2uh..ntah tapi xleh.Tapi yang pasti aku donlod soundtrack beliau kat mediafire.So mmang best dgar n boleh simpan untuk bersajak nanti...haish..OK hasil museum aku..


Terasa macam betul2.Haishh..



1,2,4  dan 5 aku kenal no 3 mayb kawan farmville kot xclap namanya Noman Laiq dr nrgara man ntah..haha

Okeyh photo aku uplaod no hall




Nampaknya memang betul2 ANAK JATI UTARA.TER ANG sana TER ANG sini..ha3



 Banyak kot gambar sama.Hooo

9 comments:

AfiekJibril said...

haha...smart ah benda ni :)

safwanmahzin said...

AfiekJibril: woih cuba la...

Rozuan Ismail said...

pergh.smart lor

S h a S h a h i z a :) said...

smart & kreatif :))

safwanmahzin said...

Rozuan Ismail: g la try..=)

S h a S h a h i z a :) : try2..=)

S h a S h a h i z a :) said...

try? ta reti nih. hihi :)

safwanmahzin said...

ade link 2uhh..try jeee..belum cuba belum tauu

S h a S h a h i z a :) said...

ohh. thanx :)

safwanmahzin said...

S h a S h a h i z a : =) welcomee