About Me

My photo
Seorang Bakal Guru yang akan menamatkan pengajian pada 2013

Blog Archive

Followers

Saturday, June 11, 2011

UPDATE YANG MANE READY DULU










huh penat kot...ntah xtau nak pk nak edit cmne pict2 kawin yang aku amik..aheks..so gamba yang sudah diedit ni dulu yang ditnjuk dengan laju skali...silalah...=DD name beliau kasih eika rastieka bukan nama sebenarlah...boleh jadik model tudung neyh..haha...laslty nak cakap sini.saya buat apa yang saya suka..well lazy tetap lazy..

8 comments:

AINI CHE DIN said...

cantik edit and de certain pic tu nmpak cntik bokeh dia...i always heard from photoG yg gambar kalau amik tak cantik pun tak pa klau pndai edit...hehehe...thumbs up

safwanmahzin said...

thanks AINI CHE DIN sebab singgah sini lagi..saye pon ade dgar gak cm2.hehe..saye suke sangat bokeh2 ni.haha..=DD

Rozuan Ismail said...

cantiknya model? eyh silap .gambar ni.hehe

amy azuha said...

phewitt..shoot pic awek sndiri :P cantekk..!

safwanmahzin said...

Rozuan Ismai:model cantik??erkkkkkk..hehebtw tq singgah
Amy Azuha:hehe habis 2 nak shoot pic amy xleh..amir marah..=P

Miss Ran said...

wah cantik..bolehla aku kwen ko tangkap gambo

safwanmahzin said...

Miss Ran:no hal lah..=)

Mohd Hazwan Hashim said...

nice pic..snap gambar marka tuh..nge~~terbaik !!