About Me

My photo
Seorang Bakal Guru yang akan menamatkan pengajian pada 2013

Blog Archive

Followers

Monday, June 13, 2011

HEADER SIMPLE


Aiyo aku xtau la...tadi dah banyak kali wat kot size tetap terlebih n bile shrink knapa kecik sangat.last2 jadik gak la bile kecikkan pixels.herm.agak la.kali ni font the lazy isme kurg jelas dimana background ties yang colourful.ok kot.


16 comments:

Rogayah Suparman said...

wan..isme tu bahasa melayu...ism english..ko nk guna mana satu ni?

safwanmahzin said...

malas dah nak tukar link moon ..

Mohd Hazwan Hashim said...

cantik !!! berlatarblkgkan taie..:)

Bella Bell said...

ok gak header ni.. nice :D

Miss Ran said...

erk tak nmpak sgt..

mungkin tulisn bagi tebal

n belakang tu kaburkn skit

da brape taun pe?

tkde calon=P

safwanmahzin said...

Mohd Hazwan Hashim: tq tapi rasa macam nak tuka lagi....xsimple ni

Bella Bell:tq weyhhh..=)

Miss Ran: ok thanks...dah bape taun berpunya????

epadzz zainal said...

not bad :)
chantek jugak

safwanmahzin said...

epadzz zainal :tq..=)

Noorae said...

maybe colour tu sedikit m'ganggu. but, it looks fine. simple but nice! :]

safwanmahzin said...

Noorae: tq eyhh..betol mamng colouful kan' yepp ade gak eyhh nak simpel dc2..=)

PikaPiko said...

nak header gak..nak..nak..nak..nak

safwanmahzin said...

PikaPiko ok no gall balik ni kita wat banyak2..=)

M Fizan said...

nampak stailo..buatkan untuk aku boleh?? :D

safwanmahzin said...

M Fizan: bolehhhh

cik nana said...

background tie tu kurangkan lagi kot opacity nye. then font tu bg mantul lagi. eh main sedap ati je komen. hehe XD

safwanmahzin said...

cik nana : hah betol gak 2uh..=)