About Me

My photo
Seorang Bakal Guru yang akan menamatkan pengajian pada 2013

Blog Archive

Followers

Sunday, December 18, 2011

WHAT ARE YOU DOING ON SEMESTER BREAK?????

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Saja nak post sal benda ni. Di masa kelapangan tiem cuti semester ada jugak la xtiviti yang berfaedah yang aku buat dari menambahkan lemak kat rumah. So aku ada la join n tolong kawan aku dengan bisnes butik pengantinya. Masuk ni 2 kali la aku join dia as a wedding planner helper. Seronok juga buat benda ni walaupun penat. Aku ni kira bidang terjun la dalam bab2 ni. Apa yang aku belajar as guru seni boleh la juga dipraktikkan dalam kerja2 macam ni. Kalau sapa2 berminat nak tempah untuk kenduri kawin boleh la. Area Perlis. Harganya memang murah. Xdela sampai2-3 ribu.

 Bilik pengantin.

 Meja makan ambil gamba ni time dah habis majlis.Lepas siap buat semua benda ni nak ambil gamba. Dah bawak dah kamera tapi memory card tertinggal, Lepas lenduri amik memang dah senget2 dah semuanya..haha

 Cantik kan??

7 comments:

alif ismail said...

dah cuti ke??? wa jelesnye...

Mohd Hazwan Hashim said...

mestilah cantik ! safwan yang tangkap :) hoho

uyaitusaya said...

cantik :)

Noorae said...

yup. pelamin tu cantik!

Rogayah Suparman said...

bukan bidang lah. bidan terojon. heheh!

safwanmahzin said...

alif ismail: dah cuti dah aliff..tapi cuti pon dah nak habiss..

Mohd Hazwan Hashim : senget2 je wan..=D

uyaitusaya: kalau nak leh tempah murah ja..=)

Noorae:comel gak laa..=)

Moon: agak la..bidang terojon laa.hehe

Azwa said...

mcm mna nk buat tmpahan weeding planner tu... ade sesiapa yg tahu tak?tlong email kepada saya bagaimana hendak menghubunginya?azmanaziz916@gmail.com