About Me

My photo
Seorang Bakal Guru yang akan menamatkan pengajian pada 2013

Blog Archive

Followers

Friday, December 16, 2011

CAUTION WHEN YOU ARE IN TRAIN TOILET (KTM TRAIN)


Assalamualaikum dan selamat petang, disini aku nak kongsi cerita yang boleh dikatakan sedih,memalukan,cerita bengang, ape2 jela. Pagi tadi aku telah menggunakan perkhidmatan KTM dari Sungai Petani ke Padang Besar. Dalam pukul 6 train bertolak.Penat betol bangun awal2...Apa yang jadi hah? ok aku sakit perut dan sangat tidak tahan. Sbelum 2 aku tido, Aku bangun dari tido dengan berspek hitam terus bergegas ke toilet. So memang tujuan nak melegakan perut yang sakit. Start lah ape yang patut kan.Pintu toilet aku kunci dengan kemas . Tiba2 memang alahaiLah macam mane ntah ade sorang hamba Allah ni tolak pintu terus terbukak. Memang what the fish la!!!!!.. Nasib tangan aku yang berotot sempat menahan pintu tersebut.Aku tutup n kunci semula. Aku memang dalam keadaan terkejut. Aku check semula pintu, memang check kunci tuh xselamat sebab senang terbukak. Aku buat kerja tersebut2 cepat2 la kot2  la jadik untu kali ke 2. Dah siap apa sume  aku pon basuh muka. What the fish jugak la. memang ade orang bukak jugak !!!kali ni nasib aku tgah basuh muka..Then, aku keluar la.Nasib baik aku bawak spek hitam .Lepas dah settle ape sume aku kembali ke seat aku berspek sampai la tiba kat station.

Pesanan Khidmat Masyarakat: Korang hati2 lah ye..takut jadik camni ni bukan cerita untuk memalukan diri sendiri, tetapi sebagai teladan semua.

7 comments:

Rogayah Suparman said...

wakakaka malu gileeeee...kalau aku yg kene maunye aku terjon dari ketapi tu terus.. T_T~~

adwafarahin said...

okeh sebaik pakai spec klu x kene amik muka sorok dlm poket! haha :P

uyaitusaya said...

thx atas pesanan khidmat masyarakat..:)

bape lame amek masa kal0 naek ktm g pdg bsr?

Mohd Hazwan Hashim said...

Ha haha . kelakar la beb ! tapi kalau jd kat aku . rasa geram plus nerbes kot . hehe . kena bawa lock sendiri la jwbnya. HAHA

miss inna said...

memang malu juga la klo mcm tu..tp rasa geram lagi tinggi. nasib baiklah spek mata hitam tu boleh tolong cover muka..xde la nmpk sgt perasaan malu tu...hehe!

safwanmahzin said...

Rogayah Suparman: nak wat cmnee..aku xbsalah..kalau terjun orang cakap bunuh diri plakk'''

adwafarahin: ha'a adwa kalau xmemnag sorok muka dalam poket laa...

uyaitusaya: sama2.kalau dari sungai petani 3 jam ..=)

Mohd Hazwan Hashim: Nak wat cmna.hehe.2la len kali memang kena bawak pad lock laa..

miss inna: 2la spek ade leh la cover kan'hehe..kalau pompuan memang lagi kesian..=)

Sha Shahiza said...

Hahaha kalau kite mulamula gelakkan diri sendiri. malu yang amat, lepastu jalan buat muka. Hahaha Pretend like nothing happened. *sigh*