About Me

My photo
Seorang Bakal Guru yang akan menamatkan pengajian pada 2013

Blog Archive

Followers

Monday, October 24, 2011

Pendedahan Karakter Watak Hantu Lapar

Ni update sebelom teman ayah g buat payment keta. Lalalalalalala terkejut bila tengok biqa yang cool ni dah buat pendedahan tentang  bakal2 karakter  dalam 'Hantu Lapar'aku terlist dalam senarai watak HANTU LAPAR. Kalau betol2 berlakon ni konpem aku x tolak.Kita nantikan keputusan pada malam ini.Xsaba..

  smile.

7 comments:

BiQa HatmiN said...

woo..sempat lagi tu...hahaha..

PinQib said...

haha.. =) tahniah3..
da fix ke keputusan tu??

Kak Yatie said...

wah bestnya tersenarai, minta2 dapatlah ye hehehhe

safwanmahzin said...

biqa:kalau dah semangat memang sempat ja..=)

qib: malam ni keputusan..=)

kak yatie: hehehe tersenarai pon dah kire ok...kalau dapat pon ok gak..=)

BiQa HatmiN said...

http://biqahatmin.blogspot.com/2011/10/keputusan-akhir-dan-teaser-hantu-lapar.html jom tengok..cepat! haha

Kathy Tuah said...

kenapalah jiwa sy ni sensitif sgt dgn hantu T_T

p/s - sbnrnya x suka apa2 berkaitan dgn hantu..huhu

safwanmahzin said...

BiQa HatmiN: DAH TGOK...HEHE=)

Kathy Tuah:SABOR2 SAPA YANG SUKA KAN??