About Me

My photo
Seorang Bakal Guru yang akan menamatkan pengajian pada 2013

Blog Archive

Followers

Sunday, February 5, 2012

Tasha Manshahar vs Najwa Latif

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua. Di sini saja saya tertarik dengan 1 lagu baru ni Be mine- sing by Tasha Manshahar, (Awesome btol suaranya + she seem like a sweet girl, ada pakej) lepas dah tgok semua video dia kat youtube terus subscribe + download lagu beliau, memang mesti ikut perkembangan si gadis muda ini. Wow nampaknya sekarang ni banyak benda yang xdisangka PUFF !! meletop2. Ok nak cakap sal Najwa latif Pulak, she is a creative singer, muda, manis. Nampaknya  Najwa Latif memang dah mempunyai pesaing hebat.

Najwa Latif punya:




Tasha Manshahar:




belum habis lagi, hehe the best is, die seorang bakal guru dari IPG Kampus Dato Razali, tahniah bakal cikgu yang mempunyai kebolehan. Yess memang sama landasan dengan beliau.haha, maybe she is born to be a singer n a teacher.Lol. Ok ini saja dari saya, Kali ni xda resepi masakan sebab 3 hari cuti ni, xde nak masak2 sebab ikut my senior join job tunang n kenduri kat rumah my super duper senior, memang makan free dalam masa 3hari ni, dan juga untuk malam ni..=) Chowwww..

2 comments:

sya fieqa said...

hurm..
ainan tasneem pon best jugak.
try tgk video dia.

btw, ok aq sokong tasha ni coz ipg..hehe

weh, aq xmampu nak komen entry masakan ang coz buat aq telan ayaq liur je..huhu

safwanmahzin said...

ainan tasneem best gall tp oleh kerana dia ni bakal cikgu so dia lagi best..haha xpelaa tgok jela entry masakan aku..=P