About Me

My photo
Seorang Bakal Guru yang akan menamatkan pengajian pada 2013

Blog Archive

Followers

Friday, June 17, 2011

SEGMEN BLOGLIST MINAH BLUR

SALAM DAN SELAMAT SEJAHTERA....hah nak gelak guling2 dulu sebab saya ni  gatal nak join segmen bloglist minah blur. Saya nampak segmen ni dari blog ainichedin . Ni 1st time join harap minah blur dapat la bagi peluang kat saya (ayat kesian )

ok kalau sesiapa yang berminat dengan SEGMEN MINAH BLUR ni boleh lah rujuk page dia okeyh. NI ha... KLIK DI SINI  . Nak ucap tahniah siap2 kepada sesiapa yang lucky. Disni saya nak tag

8 comments:

...Minah BluR... said...

Haha... ayt kesian tu tak thn tu. anyway,thanx join Mb punye segmen keyh.. good luck! ^^

safwanmahzin said...

OKEYHH NO HALL..=) HEHEHE SAJEEEE

PinQib said...

wan.,, hihi.. thens follow.. wan.., kongsi sikit tips2 gune adobe ni =)

safwanmahzin said...

Qib : thankss..hehe kalau bab2 nak guna adobe pp ni just 1st xplore dulu then try sikit demi sedkit.heheheh pas2 ok..=D.. xpa dont worry face too face ja nnti..=)

PinQib said...

hehe.. thanks wan.. bolehhh jer ><

ape3 pun wan punyer design memang terbaik arrrrr

safwanmahzin said...

uish besa jaaa..=)

GaRy™ said...

gary pun join ni gak!! follow cne yer~

...Minah BluR... said...

Ponn..ponn...mane keropok dgn teh nak cicah nie? tetamu datang singgah ni. hihi^^
Mb datang nak buat pemilihan.
kalau rajen, terjahlah dorang yg join segmen nie jugak heeee..

SENARAI PESERTA BLOGLIST MB