About Me

My photo
Seorang Bakal Guru yang akan menamatkan pengajian pada 2013

Blog Archive

Followers

Wednesday, June 29, 2011

SAYA MEMERLUKAN WANG.HU3

Awal2 sem ni la xberduit.Duit FaMa bagi memang dah BOLIAU la...huhu sedihnyeeee..2la len kali rajin2 la berjimat kan.Tengah tggu duit dari hasil kerja amik gamba kawin haritu.Deposit pon lom bagi lagi..so nak cuci gamba cmne.Ade la mesej si mak pengantin n cakap.Kalau nak gamba boleh la bank in kan duit minggu depan sampai.gambar hampir dah nak siap dah...walaupun xseberapa...ni hasilnyaa....huhu










ok x???

16 comments:

AINI CHE DIN said...

ehhh..kalau akak selalunya akan amik deposit dulu la at least 30% tuk cover duit cuci gambar and duit mnyak..then, kalau dah siap tunggu dia bank in baru bagi gambar...

by the way,,cantik-cantik gambar ni cuma pic yang ke-4 je kalau pengantin lelaki angkat kepala senyum skit ok kot...tp thumbs up jugak memang superb..

PeRmAtA bIrU said...

cantik la.... hurm..moga diorang cepat bank in deposit k... hehe...

Rtp Farra Arisha said...

nice photos. may all ur works going fine :))

Lai Qma said...

0ke !! :)

miss inna said...

cantik la gmbr kahwin tu..the first one tu inna suka tengok. nice!^^
erm, len kali ambik la wang deposit dulu,jd senang sikit nak move on kerja..

syazwiena khan said...

meh pinjam cini :)
btw . nice job !

Mohd Hazwan Hashim said...

ah weh . kau mmg photografer yg stail la . cantik2 shoot kau . keep it up bro !!! :)

Bella Bell said...

kerja sambilan ke ni awak? wahhhh.. nice picture.. boleh la ambik gambar saya pulak lepas ni :)



^^

SiS NaD said...

Salam Safwan...


Uiks... Kenapa tak ambil deposit? Bahaya la walaupun kita percaya kat orang tu... Lain kali jangan buat macam tu lagi ye... :)

Nice editing!~ :)

sya fieqa said...

hurm..
cantik der~
;)

Fyqa said...

cantek la...

S h a S h a h i z a :) said...

CANTIK NYAAAAA. SUKE SEMUA TAHUUU :)

ayanuts said...

untung laa blh buat bissness :)

...Minah BluR... said...

cun la pengantin pompuan!

Noorae said...

okey!
btw..next time mitak deposit. Dun work without deposit! =]

MAISHARAH said...

cantik sgt gambar yg di ambil..keep it on!!!x sabar nk kawen plak ase huhu